Ю. Луценко очолив боротьбу за посаду міністра внутрішніх справ

Ю. Луценко очолив боротьбу за посаду міністра внутрішніх справ

Ю. Луценко очолив боротьбу за посаду міністра внутрішніх справ

06 мая 2015 г.

Евгений Дятлов

Так, не хто-небудь, а саме Юрій Луценко, екс-міністр внутрішніх справ, екс-ув’язнений, прийняв рішення будь-яким способом поновити себе на посаді міністра.

Ця посада передбачає необмежені можливості: можна карати, а можна милувати. За інформацією Луценка Ю. сам Президент дав «відмашку»: переможеш – посада міністра, не переможеш – нарікай на себе. Вже повністю готовий кадровий штат – місце першого заступника займе Ярема В. (екс-генпрокурор), заступника міністра, керівника апарату – Пісний В. (саме його зняли із посади начальника ДЕБ за встановлення у заступника міністра Чеботаря С. відеокамери, тому і вирішили віддати цю посаду йому, хто як не він, краще знає цей кабінет на 4 поверсі), буде введена ще одна посада 1-го заступника для кума Порошенка П. – Даниленка А. (екс-заступник генпрокурора, відомий своїми корупційними схемами), на місце заступника міністра – начальника кримінального розшуку повернеться Євдокимов В. (екс-1-й заступник міністра).
Про ДАІ також не забули, очолювати її буде Моргун К., відомий скандалом із арештом керівництва ДСНС Бочківського С. і Стоєцького В. Саме Моргун відповідав за «чорну» касу ДСНС і за зв’язки з ГПУ.
З обласними управліннями ця команда ще не визначилась. Як кажуть: «Не кажи гоп, поки не перескочиш».
Зібралися ці генерали, розробили схему, а так як компромату мало або зовсім не має, то почали зі ЗМІ. Пісний В. заплатив каналу «Zik» кругленьку суму в розмірі 50000$, а хлопці із каналу почали відробляти ці гроші. Взялися відразу за трьох заступників міністра: Сакала, Чеботаря, Паскала. Якщо Сакала і Паскала можна смикати по люстрації, то Чеботарю знайшли хороший чужий маєток і зробили його «власником» Чеботаря С., не де-небудь, а в елітному селі Лісники; виявили невідомі злитки золота та арешт  в Фінляндії.
Водночас, коли почали розбиратися, все це виявилося фейком.

На нашу думку, в Україні з’являється новий тип корупції – нарощування криміналу, ЗМІ і самих корупціонерів для повалення законно призначених посадових осіб і захоплення міністерств. Просто кажучи рейдерство. Це рейдерство проходить із дозволу Президента Порошенка П. Адже всі ці люди – це люди не Яценюка, не Турчинова, а саме команди Президента. Риба гниє з голови.
Звертаємось до Вас, пане Президенте: «Вам замало влади, Вам замало статусу Президента держави і «шоколадного короля»!?». Схаменіться, адже якщо буде досягнута мета цих людей, то це тільки на руку російським окупантам і східним сепаратистам, так як практично при зміні влади в міністерстві, нові очільники захочуть змінити всю вертикаль управління, а це від 6 до 12 місяців. Це дасть можливість ще більшого розгулу злочинності, аніж він є зараз.
        Люди, які рвуться до керівництва МВС, вони рвуться не за велику заробітну плату, так як її там немає, а рвуться вони красти та брати хабарі.
        А ще цими людьми володіє спрага помсти за те, що МВС «позарилося» на їх статус, а саме кришування корупціонерів в ДСНС, ДАІ, звільнивши із займаних посад Пісного В., Євдокимова В., що вважалися і вважаються людьми Луценка Ю. та Яреми В. Звільнивши їх із займаних посад, тим самим ліквідували грошові потоки, які осідали в кишенях провладних чиновників високого рангу. Ціль Луценка Ю., Пісного В., і їм подібних, не боротьба за краще життя українського народу, а боротьба за збільшення свого достатку та досягнення влади, якої вони на сьогоднішній день практично позбавлені.
        «Професіоналізм» цих людей побачив увесь світ – ні одна кримінальна справа проти злочинної влади, проти вбивць небесної сотні не доведена до кінця і не передана до суду. Грошові кошти Януковича і його команди до країни не повернено, замість цього всього Україна отримала війну.
        Досить замилювати людям очі, бо рано чи пізно вони прозріють і тоді вже нічого не вдієш. Зовнішній ворог був би не такий страшний, якби в Україні не процвітали наразі внутрішні «війни інтересів». Лише виконанням усіх своїх передвиборних обіцянок можна повернути людям довіру і надію на краще життя, яку зараз у них нахабно відібрали.

Гость, для “ОРД”


Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Азербайджанский магнат Анар Мамедов вложил миллионы долларов во франшизу сети ресторанов быстрого питания KFC в Великобритании, выяснило «Ра…
При вящем попустительстве губернатора Шумкова "Курганстальмост" продолжает плодить долгострои за миллиарды рублей.…
Под губернатором Ростовской области Василием Голубевым зашаталось тёплое насиженное кресло. Жители устали от бардака в регионе.…
ФНС засекретила бизнес племянницы Алишера Усманова: он может быть связан с оборонкой.…
На фоне колоссальных убытков стоимость акций АО «ЮГК» падает, а инвесторы, пришедшие на недавнем IPO, серьезно озадачены кризисом в компания…
Компания «Лукойл» в обмен на налоговые льготы пообещала решить проблему с зимней соляркой, однако в реальности ее нет. …
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте