Рудик іде в депутати від Дніпропетровщини, щоби боротися з Ляшком

Рудик іде в депутати від Дніпропетровщини, щоби боротися з Ляшком

Рудик іде в депутати від Дніпропетровщини, щоби боротися з Ляшком

26 сентября 2014 г.

Ольга Филимонова

Володимир Рудик зареєструвався кандидатом у народні депутати України за 35 виборчим округом у Дніпропетровській області та у разі свого обрання до парламенту обіцяє боротися з Олегом Ляшком і очолюваною ним Радикальною партією.

Про це йдеться у заяві Рудика, розповсюдженій прес-службою Державного агентства земельних ресурсів.

«Ви знаєте, що сьогодні проти мене йде політична війна, яку веде команда дніпропетровського губернатора Коломойського. Підконтрольним йому регіональним князькам не сподобалося, що я принципово не захотів призначати їх ставлеників на посади керівників теруправлінь Держземагенства. Я вважаю, що нова влада не має жодного права робити те, що робила команда яничар», — заявив Рудик.

«Саме тому я вирішив балотуватися у депутати саме від Дніпропетровської області, по 35 мажоритарному округу з центром у м. Нікополь», — додав він.

Рудик також підкреслив, що бачить своїм головним завданням у парламенті боротьбу з Радикальною партією Олега Ляшка, яка, на думку кандидата, зазіхає на традиційні цінності українського суспільства.

«Радикальна партія Ляшка є породженням попереднього тоталітарного режиму та зазіхає на традиційний сімейний уклад українського народу. Я вимагаю зняти цю партію з реєстрації на виборах, тому що вона розхитує основу основ нашої держави – сім’ю і родину, безсоромно пропагуючи нетрадиційні сексуальні стосунки між чоловіками», — наголосив Рудик.

Крім того, він повідомив, що у разі, якщо РПЛ все-таки пройде до Верховної ради, Рудик сконцентрує свою діяльність на боротьбі проти неї.

«Якщо це ганебне явище – Радикальна партія – отримає представництво у парламенті, я невідкладно внесу до Верховної Ради проект постанови про позбавлення Ляшка депутатського мандата за роздмухування гомосексуальної істерії в українському суспільстві. Більше того, в перспективі я добиватимуся заборони РПЛ як політичної сили», — пообіцяв політик.

Як відомо, Володимир Рудик зареєструвався кандидатом у народні депутати у понеділок, 22 вересня.

 Глобалист

 

Теги статьи:
Распечатать Послать другу
comments powered by Disqus
Александр Тарханов о работе с Олегом Романцевым в «Спартаке».
Журналисты разбирались, что происходит с резервацией бывших и нынешних охранников Путина рядом с его резиденцией в Новгородской области.…
Открытие МФО "Займер" собственного коллекторского агентства заставляет пристальнее посмотреть на предпринимателя Сергея Седова, который подн…
Под руководством Андрея Белоусова аппаратом Минобороны стал управлять Олег Савельев. Военного опыта он не имеет, но в последние пять лет отв…
Должнику по налогам передан контракт почти на 58 млрд рублей. В сделке зашиты интересы госкорпорации Ростех и главы КАМАЗа Сергея Когогина.…
Уголовное дело Андрея Воронова может привести силовиков прямиком в кабинет главы ЯНАО Дмитрия Артюхова.…
loading...
Загрузка...
loading...
Загрузка...
Все статьи
Последние комментарии
Наши опросы
Как вы считаете, санкции влияют на обычных граждан России больше, чем на политическую элиту?






Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте